Bescherming tegen plagen, met zorg voor de natuur.

Wacht niet tot de overlast toeneemt; plan direct uw afspraak in!

Mieren

Mieren kunnen zowel in uw privéwoning als in zakelijke omgevingen voor aanzienlijke problemen zorgen. Ze kunnen elektrische bedrading beschadigen, voedselvoorraden aantasten, houtstructuren verzwakken en zelfs bijten. Bovendien kunnen ze ziekteverwekkers overbrengen, wat de voedselveiligheid in gevaar kan brengen.

Privé: Of ze nu in uw tuin, keuken of zolder zitten, mieren kunnen overal opduiken. Wij adviseren u om tijdig in te grijpen.

Zakelijk: Van bedrijventerreinen tot festivalterreinen, een ongewenste mierenplaag geeft geen goede indruk. Wij zorgen voor een mierenvrije omgeving, zodat u zich kunt richten op tevreden klanten.Spinnen – Leven zonder last van spinnen

Hoewel spinnen nuttige insecten zijn, kunnen ze ook overlast veroorzaken. Naast het feit dat sommige mensen bang zijn voor spinnen, kunnen ze ook bijten en allergische reacties veroorzaken. Bovendien kunnen spinnenwebben uw huis of bedrijfsruimte een onverzorgde uitstraling geven. Onze diensten kunnen helpen bij het beheersen en minimaliseren van spinnen in uw omgeving, zonder het ecosysteem te verstoren.

Ervaar een leven zonder spinnen dankzij de diervriendelijke ontspinbehandeling van Scholten Ongediertebestrijding. Door gebruik te maken van een biologisch middel, maken we uw woning of bedrijfsruimte onaantrekkelijk voor spinnen. Een bijkomend voordeel is dat dit middel ook veel andere insecten elders laat nestelen.

Bij het kiezen voor onze ontspinbehandeling geniet u tot wel 4 tot 6 maanden van een spinvrije omgeving. Wij adviseren een tweemaal jaarlijkse behandeling en geven hierbij korting. Ontspinnen kan al vanaf €85 incl. btw. Neem vrijblijvend contact op om een eerlijke prijs op maat te krijgen!

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn ongewenste gasten die vaak dragers zijn van bacteriën, schimmels, virussen en zelfs schadelijke wormeitjes. Hun aanwezigheid in uw huis of bedrijf kan een risico vormen voor de gezondheid. Bij het waarnemen van kakkerlakken is snelle actie vereist om verdere gezondheidsrisico's te vermijden. Scholten Ongediertebestrijding biedt doordachte oplossingen, aangepast aan uw specifieke plaagsituatie, met effectieve, professionele middelen. Bovendien adviseren we over preventieve maatregelen om herhaling in de toekomst te voorkomen. Telefoonnummer: 06-29352589.

Bedwantsen (Bloedluizen)

Bedwantsen, ook wel bloedluizen genoemd, zijn de nachtmerrie van hotels, campings, B&B's en huiseigenaren. Deze ongewenste bloedzuigers kunnen voor veel overlast zorgen. Een uitbraak van bedwantsen vereist een grondige aanpak, soms zelfs bij omliggende buren. Scholten Ongediertebestrijding beschikt over gespecialiseerde middelen om bedwantsen effectief te bestrijden. Bij een mogelijke plaag is het raadzaam om direct actie te ondernemen en de verspreiding te beperken. Telefoonnummer: 06-29352589.

Vlooien: Zorg voor uw Huisdieren

Hoewel vlooien vaak worden geassocieerd met honden, kunnen ze ook ziekten, parasieten en lintwormeitjes overdragen. Als u tekenen van vlooien opmerkt, is het van belang om direct maatregelen te nemen. Scholten Ongediertebestrijding staat klaar om u snel en effectief te helpen, zodat zowel uw huis als uw huisdier weer kunnen genieten van een comfortabele omgeving. Onze aanpak is transparant, klantgericht en samenwerkend.

Pissebedden

Hoewel pissebedden vaak worden beschouwd als onschuldige beestjes, kunnen ze aanzienlijke overlast veroorzaken. Ze kunnen schade aanrichten aan planten en bloemen en dringen uw woning binnen, vooral in vochtige ruimtes. Daarnaast kunnen ze ziektekiemen verspreiden die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Scholten Ongediertebestrijding biedt effectieve oplossingen om uw leefomgeving te beschermen tegen pissebedden. Bel ons voor een inspectie en herstel het comfort en de hygiëne van uw huis en tuin.

Franjestaarten

Franjestaarten, waaronder zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes, zijn niet alleen onaangenaam om te zien, maar kunnen ook schade toebrengen aan verschillende materialen in uw woning of bedrijf. Ze kunnen materialen zoals papier, karton en zelfs waardevolle items zoals boeken, schilderijen en foto's beschadigen. Bovendien kunnen ze allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Neem direct contact op met Scholten Ongediertebestrijding. We bieden een grondige inspectie en werken samen met u aan een oplossing om uw omgeving vrij te maken van franjestaarten.

Aanpak van Ander Kruipend Ongedierte

Heeft u last van andere kruipende insecten zoals duizendpoten, miljoenpoten, oorwormen, schorpioenen of krekels? Ook hiervoor kunt u op ons rekenen. Bel ons op 06-29352589 voor een inspectie en een effectieve oplossing voor uw specifieke plaagprobleem.