Bescherming tegen plagen, met zorg voor de natuur.

Wacht niet tot de overlast toeneemt; plan direct uw afspraak in!

Wespen en hoornaars

Ervaar de rust van een wesp- en hoornaarvrije omgeving. Deze insecten, bekend om hun pijnlijke steken, worden met de tijd steeds actiever en kunnen agressief worden. Het is raadzaam om snel actie te ondernemen bij het ontdekken van een nest. Vooral mensen met een allergie moeten uitkijken en zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Voor €79,99 (inclusief BTW) biedt Scholten Ongediertebestrijding een complete behandeling van een nest, inclusief voorrijden. U krijgt daarbij het hele resterende kalenderjaar garantie op het behandelde nest.

Extra nesten op dezelfde locatie worden behandeld voor slechts €29,99 incl. BTW per nest. Woont u verder weg? Neem contact op en we vinden samen een oplossing. Bij urgente gevallen is een spoedafspraak mogelijk tegen een extra vergoeding.

Vliegen en muggen

Vliegen en muggen zijn niet alleen een hinderlijke overlast, maar sommige muggen, zoals de malariamug, kunnen ook gevaarlijke ziekten overbrengen. Scholten Ongediertebestrijding biedt doelgerichte oplossingen om zowel uw huis als bedrijfsruimte vrij te houden van deze vliegende plagen. Door gebruik te maken van veilige methoden zorgen we voor een comfortabele leef- en werkomgeving.